profit-online-3-scaled.jpg

Online Personal Coaching

Wil jij topfit uit de lockdown komen? Vind jij (blijven) bewegen en sporten ook belangrijk? Daarom starten wij met online trainingen en begeleiding, en ja daar zijn ook voordelen aan verbonden!

Onze online filosofie

Wil je al je conditie niet verliezen of wil je er nu eindelijk aan beginnen? Dan zijn wij daar om jou bij te staan.

We zorgen voor de gepaste persoonlijke begeleiding op maat. Van beginners tot gevorderden, zelfs professionelen.

Met ons nieuw online aanbod, staat een gezonde levensstijl centraal. Bij Profit spenderen we aandacht aan voeding, balans en krachtoefeningen.

De komende maanden gaan we samen aan de slag om jouw doelstelling te behalen. Wij volgen je nauw op en bepalen samen de doelen om gezond te blijven in de komende eindejaarsperiode

Onze 3 formules voor Online Personal Coaching:

Online Groepstraining

Groepslessen op vaste tijdstippen (max 8 man): u logt gewoon in en volgt de training van thuis op uw computer, de trainer begeleidt u tijdens de oefeningen vanop zijn scherm. Prijs: 55 euro voor 5 sessies  99 euro voor 10 sessies.

Probeer onze groepslessen, als u niet tevreden bent, betalen we uw bedrag terug!

Online Personal training

We begeleiden u naar uw persoonlijk doel. Vanuit je woonkamer doe je samen met je eigen coach je training. Hij of zij stuurt je bij en motiveert je digitaal.

De coach werkt een persoonlijk programma uit in functie van je huidige conditie en het materiaal dat je thuis en in je omgeving hebt.

Klik hier voor een prijsaanvraag

Health coaching

Je wil al heel lang iets doen aan je gezondheid, levensstijl, maar je komt er maar niet aan? Je wil heel graag enkele kilo’s vermageren? Je hebt veel stress en slaapt weinig?

Gedurende 4 maand wordt u opgevolgd. Elke maand doen we een meting van je lichaamssamenstelling. Elke maand krijg je een target. Hiermee ga je aan de slag op stap voor stap te werken naar het resultaat dat je verlangt.

4 maanden ONLINE opvolging en 4 lichaamsmetingen voor 399€

Contacteer ons voor al uw vragen :

De persoonlijke gegevens die u verstrekt, worden door Profit  BV uitsluitend voor intern gebruik verzameld om u te contacteren. In geen geval worden uw gegevens zonder uw toestemming aan derden overgedragen.

In overeenstemming met de wet van 8 december 1992, kunt u op elk moment toegang krijgen tot de database met uw persoonlijke gegevens en deze informatie wijzigen door contact op te nemen met Profit  BVBA (info@profit-training.be of +32 475 21 56 93)

Contact

OPENINGSUREN

Op afspraak

TrainingSlocatie

Terhulpensesteenweg 437, 3090 Overijse