Onze Coaches
Profit coach Roel

Roel Bockstal

Ik ben Roel, al heel mijn leven gepassioneerd door sport. Ik heb dan ook heel snel besloten om van mijn hobby mijn beroep te maken en ging kinesitherapie studeren. Nadien volgde ik nog verschillende opleidingen over kracht, stabilisatie, revalidatie, sporttechnieken, …

Profit coach Damiano

Damiano Fiore

Ik ben Damiano, zolang ik me kan herinneren spelen sport en gezondheid een belangrijke rol in mijn leven. Als leraar lichamelijke opvoeding kan ik jongeren hierover iets bijbrengen. Dankzij mijn opleiding tot personal trainer en de vele opleidingen over voeding, krachttraining en hormoonbalans kon ik deze passie verder ontplooien en in de praktijk brengen.

Profit coach Gaëtan

Gaëtan Matthys

Ik ben Gaëtan, een rasechte sportfanaat. Vijf jaar geleden heb ik mijn eerste stappen in de fitnesswereld gezet. Ik voltooide de NASM Personal Trainer opleiding om mijn passie voor sport door te geven aan anderen. 

Profit coach Bert

Bert Lauwers

Ik ben Bert, gepassioneerd door sport en beweging.
Na mijn opleiding bewegingswetenschappen besloot ik om mijn passie en kennis over te brengen op anderen.

Profit coach Mona

Lisa Jacobs

Ik ben Lisa, van kleins af aan gepassioneerd door sport; het is begonnen met turnen, dansen en erna ook snowboard en jetski.
Het is mijn uitlaatklep; geeft me energie…een passie die ik met zoveel mogelijk mensen wil delen.

Profit coach Simon Favresse

SIMON Favresse

Ik ben Simon, van jong af aan ben ik al gebeten door sport. Vooral tennis en zwemmen waren mijn favoriete sporten, vanaf mijn 16de kwam daar ook gewichtheffen bij. Ik volgde verschillende opleidingen rond coaching en voeding en heb nu al enkele jaren ervaring als personal coach

Profit coach Koen

Koen Geeraerts

Ik ben Koen en ben al sinds mijn tienerjaren gepassioneerd door sport en gezonde voeding. Na een carrière van 15 jaar in de buitendienst-sales in de facitilty sector, koos ik in 2018 voor een heel nieuw hoofdstuk in mijn professionele leven.

 
Profit coach Mona

Mona Verfaille

Ik ben Mona, een spontaan persoon die leeft in het moment en altijd uitkijkt naar nieuwe (sport)uitdagingen. Waar ik van hou bij het coachen? Zien hoe mensen evolueren en sterker worden en wat voor een positieve invloed het heeft in het dagelijks leven.

Profit coach Simon Dewulf

SIMON Dewulf

Ik ben Simon, vanaf een heel jonge leeftijd ben ik altijd bezig geweest met sporten en fysieke activiteiten.  Ik ben eerst afgestudeerd als burgerlijk ingenieur, maar heb me daarna bijgeschoold als Personal Trainer. De fysieke en mentale gezondheid van mijn naasten en mezelf is de rode draad doorheen mijn leven.

OPENINGSUREN

Op afspraak

TrainingSlocatie

Terhulpensesteenweg 437, 3090 Overijse