Onze Coaches
Profit coach Roel

Roel Bockstal

Ik ben Roel, al heel mijn leven gepassioneerd door sport. Ik heb dan ook heel snel besloten om van mijn hobby mijn beroep te maken en ging kinesitherapie studeren. Nadien volgde ik nog verschillende opleidingen over kracht, stabilisatie, revalidatie, sporttechnieken, …

Tim profit

Tim

Tim is een van onze Profit coachen, Tim is lid van nationale lacrosse team voor. Zo heeft hij onder anderen deelgenomen aan de European championship. Tim zal zijnj coachings bij profit geven met dezelfde energie als hij zijn lacrosse wedstrijden aanvat, om een aangenamen en dynamische coaching te geven

Jonas 2

Jonas Frankefort

Tijdens mijn tienerjaren wist ik dat ik later in de sport wilde werken. Daarom ben ik een bacheloropleiding sport & beweging gaan studeren en heb ik een NASM-PT diploma behaald.
Mijn doel is om mensen te helpen een gezondere, fittere levensstijl te bereiken en mensen zo lang mogelijk te laten bewegen.

Profit coach Bert

Bert Lauwers

Ik ben Bert, gepassioneerd door sport en beweging.
Na mijn opleiding bewegingswetenschappen besloot ik om mijn passie en kennis over te brengen op anderen.

Profit coach Mona

Lisa Jacobs

Ik ben Lisa, van kleins af aan gepassioneerd door sport; het is begonnen met turnen, dansen en erna ook snowboard en jetski.
Het is mijn uitlaatklep; geeft me energie…een passie die ik met zoveel mogelijk mensen wil delen.

292433088_575437503951853_8434314839679500451_n

Sarah Wijnants

Ik ben 22 jaar en ik ben hoofdzakelijk bezig met voetballen bij de Red Flames en Anderlecht. Dit combineer ik met personal training geven bij Profit. 
Ik vind het fantastisch om samen alles te geven en doelen te bereiken en soms zelf een nieuwe versie van jezelf te leren kennen.

OPENINGSUREN

Op afspraak

TrainingSlocatie

Terhulpensesteenweg 437, 3090 Overijse